Boek Lefwijf

“50 korte verhalen van 50 verschillende powervrouwen. Over belangrijke momenten in hun leven. Sommige verhalen raken je, sommige blijven je bij, sommige inspireren je en sommige maken je blij! Aanrader!”

Asiesa

“Een heerlijk leesbaar boek vol inspirerende verhalen verteld door vrouwen met LEF en geschreven voor vrouwen met LEF!”

RPeBo65

“50 verschillende verhalen van 50 verschillende vrouwen, die allemaal op de een of andere manier een moment delen, waarin zij echt LEF toonden. Een inspiratiebron voor iedereen!”

JBruning

Sandra Poelman heeft bijgedragen aan het inspirerende boek LEFWIJF 2.
Het is een bijzonder boek waarin 50 vrouwen, 50 persoonlijke verhalen met je delen.

Maar wat verenigt strafrechtadvocate Claudia met chambre d’hôtes-eigenaresse Caro en multitalent Sylvia? En wat hebben voormalig slachtoffer van partnergeweld Anita, Tamara die moeders coacht een betere moeder te zijn en Sandra die schijnbaar hopeloze plekken tot hotspot transformeert gemeen? En de 44 andere fantastische vrouwen?

Lef. Puur lef door het heft in eigen handen te nemen wanneer de situatie daarom vraagt. Het initiatief nemen en een eigen koers inslaan. Lef kent vele momenten, dat illustreren de 50 dames van LEFWIJF 2. Vastberaden en vaak door schade en schande wijs geworden, geven zij vorm aan hun leven. Altijd staand in hun vrouwelijke kracht. Ook nemen zij de wereld rondom hen mee omdat zij een bron van ervaring, kennis en inspiratie zijn. LEFWIJF is een ode aan de vrouw in 50 persoonlijke verhalen. LEFWIJF is een ode om het leven te leven.

In LEFWIJF 2 vertelt Sandra haar persoonlijke verhaal: “Hoezo hopeloos?”. Ze deelt met je hoe ze zichzelf na een ongeluk in 2009, als schijnbaar hopeloos geval met NAH (niet aangeboren hersenletsel), heeft ‘herontwikkelt’ naar ondernemende moeder en powerhouse in gebiedsontwikkeling, met haar eigen bedrijf Glowingplaces in stedelijke ontwikkeling en nieuwe economie.

De verhalen in LEFWIJF 2 zijn samengebracht door Lucinda Douglas, levenskunstenaar en ondernemer.

Dit boek zal je aan de hand meenemen door 50 LEWIJF verhalen en je inspireren en motiveren op de je persoonlijke ontwikkelpad!

Voor €23,50 (incl. BTW, excl. 4,35 verzendkosten) is de paperback van jou.

Interview LEFWIJF | In gesprek met Lucinda Douglas

Interview ‘Wat maakt jouw succesvol?’ | LEFWIJF

Bekijk ook: