Coaching“In onze coaching sessies met Sandra zijn we op een prettige manier geconfronteerd met onze blinde vlekken. Sandra weet scherp en positief te pakken wat onze sterktes en zwaktes zijn. De integrale sessies geven een plek aan emotionele, zakelijke, rationele en persoonlijke facetten en zorgen ervoor dat we na een scherpe analyse, doelgericht te werk kunnen gaan. Haar bijnaam ‘San stappenplan’ wordt eer aangedaan. Sandra’s professionele en zakelijke inzichten combineert zij met een informele, empathische en laagdrempelige grondhouding, waardoor wij met veel plezier en vertrouwen ons en ons bedrijf, figuurlijk aan haar blootgeven”.

Anneke en Eva Vervoort | Vervoort Architecten

Voor wie is Glowingplaces Coaching bedoeld?

Glowingplaces Coaching is bedoeld voor professionals en ondernemers in de ruimtelijke ontwikkeling, die next level willen gaan met hun projecten, persoonlijke ontwikkeling en bedrijf / organisatie.
Die hard willen groeien en begrijpen dat coaching daarbij van grote betekenis zal zijn.

Zeker als je die krijgt van een vakgenoot met ruime kennis en ervaring in ruimtelijke ontwikkeling én ondernemerschap.

Kleine disclaimer: deze coaching is niet geschikt voor iedereen.
Alleen voor powerhouses, die een grote drive, energie of vaardigheid hebben…
Ben jij dat en herken je je in de ambitie?

Stuur een mail aan: info@glowingplaces.nl,
dan gaan we samen aan de slag om samenwerking te verkennen.

Of plan direct een afspraak in.

Wat houdt Glowingplaces Coaching in?

De definitie van coachen in de Van Dale is: professionele begeleiding. Maar voor Sandra is het veel meer dan dat…

Tijdens Glowingplaces Business Coaching streeft Sandra ernaar om de juiste vragen aan je te stellen, om er zo voor te zorgen dat je zélf bij de antwoorden komt.

Ook deelt ze haar inhoudelijke kennis van stadsontwikkeling vanuit jarenlange praktijkervaring met je, om zo snel samen de diepte in te gaan en alles wat we bespreken direct toepasbaar te maken.

Er zijn geen standaard coachingspakketten. We bepalen samen in maatwerk welke frequentie en duur voor jou het beste werkt en de meest krachtige resultaten oplevert.

Heb je interesse? Plan een kennismakingsafspraak online of stuur een mail aan info@glowingplaces.nl.


“Sandra stelt precies de juiste vragen, waardoor je zelf bij de kern weet te komen. 
Dankzij Sandra gun ik mezelf nu meer tijd, maak ik bewustere keuzes en droom ik groots in werk en leven! Ze heeft me doen inzien wat mijn verhaal is en wat ik te bieden heb. En daar durf ik nu actief mee aan de slag te gaan! Haar brede, inhoudelijke kennis van stadsontwikkeling maakt alles direct toepasbaar en zorgt ervoor dat je echt de diepte in kan. Ook heeft ze me enorm verrast door een geweldige Docu te maken over één van de projecten waar ik aan heb bijgedragen: de Amsterdamse Markthal. Nu begrijpt mijn familie eindelijk wat voor werk ik doe! Kortom, ik kan haar coaching absoluut aanraden.”

Michael Dekker

Zie ook: